استفاده از انجیر مربایی به عنوان چاشنی فسنجان

بسیاری از مردم انجیر مربایی را به طور منظم مصرف می کنند، اما تعداد کمی می دانند که انجیر در واقع یک گل وارونه است. در واقع، انجیر به خودی خود یک میوه نیست.

گلهایی که زنبورهای انجیر (Blastophaga psenes) بارور خواهند کرد در جیبی قرار دارند که به آن سیکون می گویند. پس از لقاح، گل‌ها به میوه‌هایی تبدیل می‌شوند که هنگام خوردن انجیر می‌توانند به شکل هسته‌های کوچک ظاهر شوند. راز انجیر را کشف کنید.

بنابراین انجیر گلی است که در داخل جیب گلابی شکل شکوفا می شود. بنابراین درختان انجیر برخلاف درختان سیب یا سایر درختان میوه گل ندارند.

بنابراین این گل درون این جیب کوچک است که می خوریم. گل درخت انجیر یک میوه واحد تولید می کند که حاوی یک دانه به نام آخن است. یک انجیر از چندین آکن تشکیل شده است و وقتی انجیر را می خوریم در واقع چندین میوه می خوریم.

با این حال، گل ها در داخل خانه شکوفا می شوند، که نیاز به فرآیند گرده افشانی خاصی دارد. اینجاست که زنبور انجیر برای انجام این کار خاص وارد می شود.دو نوع انجیر وجود دارد: نر و ماده. زنبور انجیر در انجیر نر تخم می گذارد.

اما نگران نباشید: ما انجیر درختان انجیر ماده را می خوریم و بنابراین تخم مرغ را نمی خوریم. شکل خاص انجیر پذیرش زنبور را تسهیل می کند، اما زنبور هنگام نفوذ به میوه، بال ها و شاخک های خود را می شکند.

بنابراین او نمی تواند بیرون بیاید. فقط بچه زنبور می تواند فرار کند. جوجه های نر بال ندارند، زیرا تنها هدف آنها جفت گیری با ماده ها (خواهرانشان) و سپس حفر تونلی است تا بتوانند با گرده از انجیر خارج شوند. آنها در نهایت در میوه می میرند.اما وقتی زنبوری به طور ناخواسته وارد انجیر ماده می شود، در میوه گیر کرده و می میرد.