ترشی خیار معمولاً سبزیجات تخمیر شده و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود.
تخمیر خوب به ترکیبات و برهمکنش های مناسب خیار گلخانه ای درختی فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی بستگی دارد.
عملیات ذخیره سازی و فرآیندهای آب خیار درختی گلخانه ای در طول فرآیند تخمیر مستعد واکنش های اکسیداسیون هستند و این تأثیر نامطلوبی بر ویژگی کیفی خیار شور دارد.
هم مرد و هم زن در بازاریابی خیار شرکت می کنند و نرخ زن و مرد در مناطق مختلف تفاوت های زیادی دارد. عمده فروشان از خرده فروشان پیرتر هستند.
در عبادان، اکثر خرده فروشان در محدوده سنی 31 تا 40 سال بودند، در خیار خاردار یزد که اکثر عمده فروشان در محدوده سنی 41 تا 50 سال بودند.
خوشحالکننده است که بازاریابی خیار معمولاً برای خردهفروشان و عمدهفروشان در هر دو فصل اوج و کمچرب تولید خیار سودآور است.
با این حال، بازار خیار رقابتی است و نابرابری در خیار خاردار بوته ای وجود دارد.
سطح مقطع ساقه خیار گلخانه ای درختی است و اپیدرم ساقه دارای سوراخ هایی است زیر بغل روی ساقه قابلیت انشعاب دارد و تعداد شاخه ها در بین گونه ها بسیار متفاوت است.
لپه های خیار متقابل و بیضوی بلند خیار صادراتی گلخانه ای گلخانه ای ویهان euphylla متناوب، ساده، کف دست پنج ضلعی یا قلبی هستند، و تیغه ها 3-7 لوب هستند.
گل زیر بغل، تک جنسیتی و گاهی هرمافرودیتی است.
فسادپذیری کالا یک محدودیت مهم در بازار خیار است بنابراین، کاهش درجه فسادپذیری و طولانی شدن زمان نگهداری پس از برداشت ضروری است.
برای کنترل عوامل تأثیرگذار خیار درختی محلی خیار، محققان تلاشهای زیادی بر روی فناوریهای مدرن و پیشرفته انجام دادهاند، از جمله کاهش غلظت کلرید سدیم آبشکن، توسعه خواص آبشکن با استفاده از کشت باکتریهای اسید لاکتیک، ایجاد سیستم مخزن بیهوازی، جلوگیری از خیار گلخانه ای ویهان گازی خیار. با ریختن CO2 از نمک های تخمیر.
- منابع:
- تبلیغات: