آره! کوکی های پخته شده خیلی خوب یخ می زنند.
فقط بپزید و خنک کنید اما مایه کیک اضافه نکنید، در کیسه فریزر یا ظرف دربسته نگهداری کنید و تا 6 هفته در فریزر قرار دهید. میتوانید مدل روپوش پزشکی در صورت نیاز هنگام حضور مهمانها، کوکیها را بیرون بکشید، یا کل دسته را برای تزئین به یکباره آب کنید.
من کیسهها و کیسههای آنها را فریز کردم تا برای بشقابهای همسایهام آماده کنم، و دوست داشتم که پخت را زودتر از موعد انجام دهم.
آره! کوکی ها 2 تا 3 روز قبل از زمان نگهداری می شوند کلوچه زنجبیلی و در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری می شوند.
اینها یک کوکی عالی برای مهمانی ها هستند! همچنین می توانید خمیر را درست کنید و قبل از پخت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
من در واقع این کوکی ها را برای نمایشگاه شهرستان درست کردم و آنها یک روبان آبی دریافت کردند! من احساس می کنم که این کوکی های روبان آبی هستند، آنها را کاملاً قانونی می کند. وضعیت روبان آبی در گردنه من بسیار مهم است.
این دستور پخت شیرینی زنجبیلی کلاسیک نایلون درب مغازه کوکی های نرم، شیرین و کمی تند درست می کند.
این کوکی عالی برای شکل دادن و تزئین است! ما عاشق درست کردن مردان نان زنجبیلی، درخت کریسمس و دانه های برف هستیم، اما واقعاً هر شکلی کار می کند!
1 فنجان کره 2 چوب، در دمای اتاق نمک یا بدون نمک226 گرم
1 فنجان شکر سفید گرانول 220 گرم
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان ملاس روشن میز ناهار خوری تاشو دیجی کالا یا تیره از بند سیاه یا ملاس پخت و پز استفاده نکنید 325 گرم
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید 22 گرم
1 فنجان شکر سفید گرانول 220 گرم
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان ملاس روشن میز ناهار خوری تاشو دیجی کالا یا تیره از بند سیاه یا ملاس پخت و پز استفاده نکنید 325 گرم
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید 22 گرم
5 فنجان آرد همه منظوره 785 گرم
1 ½ قاشق چایخوری جوش شیرین 9 گرم
½ قاشق چایخوری نمک 3 گرم
2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده 3 گرم
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده 2 گرم
1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده 3 گرم
1 ½ قاشق چایخوری جوش شیرین 9 گرم
½ قاشق چایخوری نمک 3 گرم
2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده 3 گرم
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده 2 گرم
1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده 3 گرم
- منابع:
- تبلیغات: