حبوبات فله در کرج در بازارها خانواده حبوبات یکی از بزرگترین گونه های گیاهی است، زیرا حاوی بیش از 18000 نوع لوبیا و نخود مانند حبوبات کوهنوردی، گیاهان دارویی، درختان و درختچه ها است.
حبوبات در بازارها به وفور یافت می شوند و انواع خاصی از لوبیا و نخود فرنگی را می توان به صورت کامل و تازه بدون برداشتن دانه از آن یا انواع دیگر پوست خورد، در حالی که در برخی گونه ها پوسته بیرونی قسمت خوراکی آن فقط دانه هایی است که در داخل پوسته بیرونی آن یافت می شود و همچنین می توان به روش های مختلفی از جمله کنسرو، پخته، خشک، منجمد یا آسیاب شده تهیه و به دست آورد.
لازم به ذکر است که به سختی می توان فهمید که مردم از کجا شروع به کشت حبوبات کرده اند. با توجه به کشت گسترده آن در فرهنگ های مختلف، به عنوان مثال، لوبیا آدوکی قرمز آسیاب شده به عنوان یک ماده اولیه برای تهیه خمیر شیرینی در آسیا استفاده می شد، لوبیا سیاه در مکزیک و برزیل رایج بود و لوبیا کانلی در بسیاری از غذاهای ایتالیایی پخش می شد.
لازم به ذکر است که حبوبات از نظر طعم و مزه از نوعی به نوع دیگر متفاوت هستند، طعم آجیلی در نخود و بادام زمینی یا طعم شیرینی مانند لوبیا سیاه و نخود و یا طعم شور در لوبیا سفید و حبوبات یافت می شود.
در بافت و بافت آنها متفاوت است. داو مانند لوبیا قرمز بافت نرمی دارد، در حالی که لوبیا چشم سیاه بافتی صاف و لوبیای سفید بافتی صاف دارد.
از جمله فواید حبوبات میتوان به محتوای مواد مغذی و آنتیاکسیدانها اشاره کرد: حبوبات حاوی ترکیبات فعال بیولوژیکی هستند که دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند که بسیاری از بیماریهای دژنراتیو را کاهش میدهند، بیماریهایی که در آن عملکرد بافتها یا اندامهای آسیبدیده بدتر میشود.
فیتوکمیکال ها از جمله مهم ترین آنتی اکسیدان های موجود در حبوبات. زیرا نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب، دیابت، فشار خون بالا و عفونت ها به آن می بخشد، در حالی که برخی از انواع حبوبات مانند سویا حاوی نوعی فیتوکمیکال به نام ایزوفلاون هستند که خطر پوکی استخوان و برخی را کاهش می دهد.