مصرف مقادیر زیاد پسته فندقی امسال (بیش از 70 گرم در روز در مدت زمان طولانی تری) به دلیل ارزش غذایی بالا باید خودداری کرد، زیرا این امر به طور اجتناب ناپذیری منجر به افزایش وزن می شود.
بهتر است یک میان وعده نه چندان سالم مانند آب نبات را با یک مشت پسته جایگزین کنید. پسته می تواند از یک رژیم غذایی سالم حمایت کند و تاثیر مثبت بلندمدتی بر سلامتی داشته باشد.
مطالعات انجام شده در ایالات متحده نشان می دهد که پسته آمریکایی به ویژه منبع پروتئین خوب و باکیفیتی است. همچنین گفته می شود پسته به تنظیم سطح قند خون، حتی با دیابت در دوران بارداری، کمک می کند.
از آنجایی که انجمن پستهکاران آمریکایی «پستهکاران آمریکایی» در تأمین مالی این مطالعات مشارکت داشت، چنین نتایج مطالعاتی باید با دقت بسیار مورد بررسی قرار گیرد. در صورت شک، باید از منابع مستقل اطلاعات برای تأیید اظهارات این ماهیت استفاده شود.
پسته اساسا یک غذای سالم با مواد ارزشمند متعدد است. با این حال، پسته در موارد زیر می تواند برای سلامتی شما مضر باشد:
برای مبتلایان به آلرژی احتیاط توصیه می شود. زیرا این افراد ممکن است پس از خوردن پسته عوارض ناخوشایندی مانند خارش یا سوزش در دهان را تجربه کنند.
در مورد پسته های کپک زده یا بدبو نیز باید مراقب باشید. این می تواند آلودگی به قالبی را پنهان کند که سمی به نام آفلاتوکسین تولید می کند. این می تواند اثر مخربی بر کبد داشته باشد و سرطان زا در نظر گرفته شود. به همین دلیل پسته را نباید زیاد نگهداری کرد. همچنین توصیه می شود پسته را در جای تاریک، خنک و خشک نگهداری کنید.
ممکن است اتفاق بیفتد که پسته در کشورهای مبدأ با آفتکشهایی که برای سلامتی مضر است درمان شود. اکنون واردات پسته به اتحادیه اروپا به شدت کنترل می شود. با این وجود، برای ایمن بودن، باید مراقب پسته های ارگانیک بود که از چنین آفت کش هایی استفاده نمی کنند.
افرادی هستند که به پسته حساسیت دارند. آلرژی به دانه ها زمانی که بعد از مصرف در دهان خارش می کند یا می سوزد قابل توجه می شود. گاهی اوقات جوش، جوش یا اگزما ممکن است ایجاد شود، به ندرت شوک آنافیلاکتیک، یعنی یک واکنش آلرژیک بسیار قوی. آلرژی به پسته همچنین می تواند منجر به آلرژی متقابل به سایر میوه های خانواده سماق مانند انبه یا بادام هندی شود.